Nieuwsberichten


 Zaterdag 1 juni 2019 toernooi Raalte

 

 

 

Zaterdag 2 juni 2018 "Flater G-voetbal toernooi

 

Flater G-voetbaltoernooi wordt groots aangepakt

 

Op zaterdag 2 juni wordt op sportpark Westbroek het Flater G-voetbaltoernooi afgewerkt. Acht ploegen gaan strijden om de fel begeerde bekers, maar er is meer. Op en rond de velden van OVC ’21 en OZC wordt niet alleen gevoetbald, het toernooi voor G-voetballers is een totaalevenement. 

Voordat het balletje gaat rollen en de strijd gaat losbranden beginnen de hoofdrolspelers met een gezamenlijke broodmaaltijd. Van alle teams worden professionele foto’s gemaakt door de bekendste sportfotograaf van Ommen, die opereert onder de naam Gruble. Bedoeling is dat burgervader Hans Vroomen met een ferme trap om 12.15 uur het wedstrijdprogramma opent. Vertegenwoordigers van de hoofdsponsor, zijnde restaurant Flater doen rond kwart voor vier de prijsuitreiking en tussen de duels door kunnen er penalty’s worden geschoten op Jan Hein Nijmeijer, die op zondag ballen probeert tegen te houden in dienst van OVC ’21.

Aan dit toernooi doen acht ploegen mee. In poule A stuit Ommen 2 op Hardenberg 1, Excelsior ’31 uit Rijssen en Juventa ’12 uit Wierden. In poule B gaat Ommen 1 de krachten meten met Haaksbergen. Hardenberg 2 en DES uit Nijverdal.

Toeschouwers zijn van harte welkom op de velden van OVC ’21, gelegen op sportpark Westbroek

Tekst: Willem Lampe